perjantai 11. joulukuuta 2009

Nyt se alkaa!Olin tänään menossa päiväunille (olin jo sängyssä), kun päätin että nyt on se hetki kun minä aloitan oman blogin.

Olen jo kauan ihaillut muiden aikaanssaannoksia ja puntaroinut josko minäkin osaisin, mutta en vain ole saanut aloitettua. On ollut monta niin hyvää syytä,-ei ole omaa digikameraa (kuvat mielestäni kuuluvat blogiin), ei omaa tietokonetta(sanoi sopimuksensa irti kauan sitten), koneenkäyttötaidot on niin ja näin(nuorisojaosto ei aina viitsisi olla auttamassa), kiinnostaako se ketään jne. jne. Tätä voisi jatkaa loputtomasti.

Päätin kuitenkin aloittaa. Vaikka tällä ei olisi yhtä ainutta lukijaa niin jo ajatus että olen saanut tämän tehtyä hiveli niin, että en voinut asiaa enää siirtää tuonnemmaksi.
Eli tässä nyt ollaan ja uskon että tyttärieni suosiollisella avustuksella saadaan jotain aikaiseksi.
Sisältöä en lähde kovin tarkasti rajaamaan, sillä teen tätä lähinnä itselleni ja kirjoittelen ja laittelen kuvia asioista jotka milloinkin sattuvat olemaan ns. pinnalla meikäläisen elämässä. Eli jonkinasteista sillisalaattia on tulevaisuudessa luvassa.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

löysin tänne sisustusjasepustus -blogin kautta, kiva että on uusia blogeja syntymässä :). innolla tulen uudestaankin lukemaan tekstejäsi :)
T. Satu

Enttirinteen elämää kirjoitti...

Tervetuloa ja kiitos sinulle kannustavista sanoista, ihanaa huomata että joku on löytänyt tänne:) Hyvää joulun odotusta sinulle t:Minna

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Minna! Kyllä on hienot sivut, olet ollut rohkea, kun aloitit tällaisen. :) T:Taina

Enttirinteen elämää kirjoitti...

-Taina- Kiitos, kyllähän se vähän oudolta tuntuu kun kaiken kansan nähtävänä on jotain omaa tuotosta mut toisaalta siitä saa myös hyvää mieltä jos voi jotain antaa muillekin :)

Aila kirjoitti...

Hyvältä näyttää sinullakin jo aloitus ;)Ihan kuin olisin omia ajatuksiani aloittamisesta lukenut. Sivusi on tyylikäs, seuraan ilman muuta... Ja kiitos vierailustasi Mäntylässä.

Enttirinteen elämää kirjoitti...

Kiitos Aila ja tervetuloa vaan seuraamaan enttirinteen hössötyksiä :) -Minna-