perjantai 22. tammikuuta 2010

Tulevaa kylppäriä


Tässä taas pari
kuvaa
tulevasta
kodistamme.

Hommat vielä vaiheessa
kuten kuvista
näkyy :)


Vastapäiselle seinälle
tulee sitten
suihku,
pyykinpesukone ja kuivausrumpu
sekä
pyykkikaappi.

Niistä kuvia myöhemmin
kun
ovat kerinneet paikoilleen :)

6 kommenttia:

maikku kirjoitti...

näyttää hyvältä!
meillä on vessassa ja kodinhoitohuoneessa tuommosta harmaata lattialaattaa. ja kylppärin seinissä taitaa olla ihan samat värit kun teillä, laatta vaan eripäin, pystyssä, ja välissä punanen "boordi"..

Minna-Enttirinteen Elämää kirjoitti...

Kiitti, tääkin laatta oli tarkoitettu pystyyn laitettavaksi mut kun meillä on tota huonekorkeutta tosiaan "vähän" reilusti niin meinattiin, että näyttäis aika pystyputkelta tää tila jos vie laatat olis pystyyn pitkulaiset, oli vaan vaikee löytää näihin boordia, mut löytyi lopulta tosimieleinen metallilookki, sama kun raanassa. Laitapa joskus kuvaa teidän kylppäristä, olis tosi kiva nähdä se punainen boordi, kuulostaa niin hyvältä :)

maikku kirjoitti...

mun blgista löytyy marraskuun kohdalta pari kuvaa kylppäristä..

tuuluska kirjoitti...

Täällä ilmoittautuu yksi harmaa-valkoinen -yhdistelmän vankkumaton ihailija. Mukavan näköistä ^^

Minna-Enttirinteen Elämää kirjoitti...

`Kiitos tuuluska, joo tuntu siltä et kun näitä laattoja joutuu varmaan katseleen aika pitkään (ei ihan pikkujuttu vaihtaa)niin piti olla jotain sellaisia värejä et tunnelmaa voi sit muuttaa pyyhkeillä, matoilla ja muilla sellaisilla jutuilla niin nää on mun mielestä hyviä värejä siinä mielessä, vaikka tyjjään kyllä toki muutenkin :)

Maikku -Käynkin heti kurkkaamassa :)

pia kirjoitti...

Hei,enpä enennen ollutkaan pistänyt merkille noita liikennevaloja.Mä en tee koruja vaan korjailen niitä joskus ihan samoilla välineillä kun sinäkin./pia